Тиждень альтернативної енергетики у березні 2017!

13-16 березня 2017 року пройде найбільша вітчизняна конференція «Тиждень Альтернативної Енергетики». Захід відбудеться у Торгово Промисловій Палаті України.

Тиждень альтернативної енергетики – це не класичні нудні конференції, до яких усі звикли, це абсолютно новий формат, новий підхід, нові погляди і нові технології в напрямку розвитку альтернативної енергетики. Це чотири дні, чотири захоплюючі конференції, кожна з яких присвячена одному з видів поновлювальної енергії: сонячна, вітряна, біоенергетика і енергетика в промисловості та ЖКГ. Ми створюємо головну платформу для комунікацій та співпраці між ключовими гравцями ринку, а також усіх зацікавлених осіб у розвитку альтернативної енергетики в Україні.

За рішенням Оргкомітету, конференції будуть проводитись в новому форматі.  До обіду – презентації практиками проектів, успішно реалізованих в сфері альтернативної енергетики, від великих промислових станцій до малих приватних.  Після обіду – нетворкінг компаній-лідерів, громадських організацій, представників органів влади в сфері поновлюваних джерел енергії, підприємств, які тільки планують реалізовувати проекти та інших учасників, зацікавлених в роботі на ринку альтернативних джерел енергії. Ми збираємо усі ланки ланцюжка в одному місці, від аналіза місцевості, створення проекту та отримання фінансової допомоги  до монтажу, введення в експлуатацію та  отримання зеленого тарифу.

Також команда оргкомітету готова підтримати українських винахідників і запросити на цей захід продемонструвати свої проекти та ідеї перед досвідченими експертами і власниками кращих компаній України у сфері альтернативної енергетики.

Участь у «Тижні Альтернативної Енергетики» для винахідників абсолютно безкоштовна. Також, це гарна нагода зацікавити та переконати інвесторів, що саме Ваш винахід зробить революцію у розвитку енергонезалежності не тільки в Україні, а й у всьому світі.

Для участі у заході присилайте свої заявки з фото і описанням винаходу, це може бути і відеоматеріал, на електронну адресу: k.ryabko@ukrcomgroup.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *