Оголошення про захід з громадських обговорень питань екологічної безпеки вугільного сектору.

soc_aktivnost_molodezhi

Запрошення

За підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру громадська організація «ЕКО-РОЗВИТОК» здійснює комплексне дослідження з питань управління небезпечними об’єктами (затоплені вугільні шахти), для формування політики на національному та місцевому рівнях в Донецькій та Луганській областях.
Метою дослідження є розробка можливих шляхів та механізмів реформування вугільної галузі, науково обґрунтованих рекомендацій з принципових і проблемних питань екологічної безпеки, впровадження реформ у сфері захисту довкілля, комплексного еколого-економічного аналізу, із використання інноваційних, цифрових та аерокосмічних технологій, включаючи аспекти децентралізації та сталого розвитку громад.
В даний час експертами підготовлено один з документів комплексного дослідження “Техніко-економічний аналіз вугільного сектору в Донецькій і Луганській областях, включаючи техногенне навантаження на території вугільних шахт та прилеглих населених пунктів, з використанням методики оцінювання екологічних загроз та ризиків регіону за допомогою інноваційних цифрових, аерокосмічних технологій та експертних оцінок”.
З метою широкого залучення всіх зацікавлених сторін до обговорення підготовленого документа, запрошуємо взяти участь у громадських слуханнях, які відбудуться:
– для представників Донецької області – 22.12.2021 з 10:00 до 12:00 на онлайн платформі ZOOM;
– для представників Луганської області – 22.12.2021 з 13:00 до 15:00 на онлайн платформі ZOOM.
Для участі у заході звертаємося з проханням заповнити коротку реєстраційну форму: https://forms.gle/6AD5fHNcPdFyKHjq5 до 15 грудня 2021 року.
Посилання для участі у слуханнях буде надіслано на електронну пошту, вказану при реєстрації.

В разі запитань звертайтеся за адресою: ekorozvytok@gmail.com .
Заздалегідь дякуємо за ваш час та можливість стати частиною процесу широких громадських обговорень питань екологічної безпеки вугільного сектору.

З повагою,

Голова ГО «ЕКО-РОЗВИТОК» М. Іванченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *