Шановні екологи та представники вугільних підприємств та об’єднань!

За підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру громадська організація «ЕКО-РОЗВИТОК» здійснює комплексне дослідження з питань управління небезпечними об’єктами (затоплені вугільні шахти), для формування політики на національному та місцевому рівнях в Донецькій та Луганській областях. Метою дослідження є розробка можливих шляхів та механізмів реформування вугільної галузі, науково обґрунтованих рекомендацій з принципових і проблемних питань екологічної безпеки.
В додатку надсилаємо запрошення щодо участі в громадських слуханнях за результатами підготовленого експертами проекту документа “Техніко-економічний аналіз вугільного сектору в Донецькій і Луганській областях, включаючи техногенне навантаження на території вугільних шахт та прилеглих населених пунктів, з використанням методики оцінювання екологічних загроз та ризиків регіону за допомогою інноваційних цифрових, аерокосмічних технологій та експертних оцінок”.
Для нас дуже важлива ваша фахова участь під час обговорень питань екологічної безпеки вугільного сектору, які відбудуться:
– для представників Донецької області – 22.12.2021 з 10:00 до 12:00 на онлайн платформі ZOOM;
– для представників Луганської області – 22.12.2021 з 13:00 до 15:00 на онлайн платформі ZOOM.
Для участі у заході звертаємося з проханням заповнити коротку реєстраційну форму:
https://forms.gle/6AD5fHNcPdFyKHjq5 до 15 грудня 2021 року.
До 20 грудня ми надішлемо посилання для участі у слуханнях на електронну пошту, вказану при реєстрації. В разі запитань звертайтеся за адресою: ekorozvytok@gmail.com, тел. 0504225340.

З повагою,
Команда ГО «ЕКО-РОЗВИТОК»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *