Оголошення про початок проєкту!

soc_aktivnost_molodezhi

111111

ГО «ЕКОЛОГІЧНИЙ СВІТ» розпочинає реалізацію проєкту «Створення добровільних пожежних формувань у громаді селища Кузьмине та селища Діброва».
В рамках проекту буде створено на території селища Кузьмине та селища Діброва 2 бригади пожежних добровільних формувань кількістю 6 чоловік, які пройдуть відповідне навчання та отримають посвідченя. Буде придбано пожежний спецодягу, цифрове обладнання та додаткове спец устаткування. Також для ДПФ буде проведено навчальні практикуми та демонстраційні тренування. В рамках проєкту буде проведено громадські заходи для мешканців громади, працівників комунальної сфери (круглих столів, семінару, презентації) з питань діяльності ДПФ та наочної демонстрації діяльності ДПФ.
Розроблено інформаційні буклети про діяльність пожежних формувань. Проведеноінформаційну компанію в соцмережах.

UNRPP
Захід проводиться в межах проєкту «Створення добровільних пожежних формувань у громаді селища Кузьмине та селища Діброва», який реалізується громадською організацією «ЕКОЛОГІЧНИЙ СВІТ» за технічного  адміністрування ЗУРЦ у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерланди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *