Світові експерти розкажуть як переробити відходи

Colored trash bins used to recycle paper, plastic and glass. Digital illustration.

Джерело: ecotown.com.ua

14 вересня у Києві віце-президент з розвитку бізнесу компанії SUEZ, яка є світовим лідером по переробці відходів у світі, розкаже як працює система збору на переробки відходів у Франції, скільки платять громадяни за поводження з відходами та яку кількість вторинної сировини дозволяють отримати новітні технології.
 Як зазначають організатори ГО “ReThink” TRASH TALKS:” А як у Франції?” -це лише перша зустріч в рамках проекту.

Trash Talks by ReThink– це серія подій, на яких провідні іноземні експерти розповідатимуть нам українцям про кращі приклади вирішення проблеми сміття у своїх країнах та сучасні підходи до логістики та переробки побутових відходів.
SUEZ – глобальні експерти з управління водними ресурсами та відходами вже протягом 160 років. Компанія працює на 5 континентах, використовує інноваційні рішення для ефективного та сталого управління ресурсами. У 2017 році SUEZ обробила 43 млн тонн відходів, а виручка компанії досягла більше 15 млрд Євро. Компанія має більше 88 тис працівників по всьому світу.

Участь в заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації (обов’язкова) та отримання підтвердження на електронну пошту:
http://bit.ly/2KWZFte

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *