ПІДСУМКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРОЕКТУ ПРООН «Трансформація ринку в напрямку енергоефективного освітлення»

_DSC0601

23 березня 2017 р. Проект ПРООН «Трансформація ринку в напрямку енергоефективного освітлення» провів (в Готелі «РУСЬ»,  Київ, вул. Госпітальна 4) підсумкову Міжнародну конференцію «Енергоефективне освітлення в Україні: практичний досвід та погляд у майбутнє».

У Конференції взяли участь міжнародні консультанти, представники наукових кіл, громадських організацій, державних органів влади і органів місцевого самоврядування, та інші зацікавлені сторони.

_DSC0588

Блерта Чела, заступник директора ПРООН в Україні, відзначила значимість результатів, досягнутих в рамках Проекту для подальшого впровадження і поширення технологій енергоефективного освітлення на всій території України за рахунок впровадження принципів сталого розвитку належним чином дотримуючись принципів збереження і захисту навколишнього середовища.

_DSC0630

Мі Тон (Міжнародний експерт з оцінки Проекту) і Стів Койн (Міжнародний технічний радник Проекту) підкреслили важливість досвіду і напрацювань, отриманих в рамках здійснення  Проекту не тільки для України, але і для всіх інших народів.

_DSC0686

Народний депутат, заступник голови парламентського комітету з охорони навколишнього середовища, Олег Недава, сердечно подякував команді Проекту і усім зацікавленим сторонам за змістовну роботу і напружені зусилля задля успішної реалізації Проекту; а також особливо відзначив успіх висхідного підходу, який було застосовувано Проектом для залучення муніципалітетів, регіональних і місцевих органів влади.

_DSC0539

_DSC0527 (2)

Учасники конференції здійснили підбиття підсумків роботи Проекту та обговорили широке коло питань щодо подальших перспектив поширенням енергоефективного освітлення в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *