Проект «ЕКО-мушля» реалізують для молоді з інвалідністю та членів їх родин

фото з відкритих джерел

Джерело: procherk.info

В рамках навчальної програми “Zero Waste Academy” у березні 2021 року у Черкасах починає реалізовуватися унікальний проект «ЕКО-мушля». Унікальність полягає у тому, що вперше екологічний проект реалізовується в особливому житловому масиві для сімей з дітьми-інвалідами по вул.Олени Теліги 15/1. В результаті – даний житловий будинок може отримати статус «Будинок Zero Waste». Автор проекту, Анна Деркач, є активісткою спільноти, має інвалідність І групи, є фіналісткою  програми “Zero Waste Academy”.

Презентація проекту відбудеться: 12 березня о 15.00 у Центрі фізичної та соціальної реабілітації молоді з інвалідністю «Перспектива» вул. Олени Теліги 15/1, м. Черкаси.

Цільова група проекту – це молодь з інвалідністю різних нозологій та члени їх родин. Молодь з інвалідністю є активною частиною суспільства і прагне впливати на суспільні явища, долучатися до екологічних проектів, розвивати інклюзивність суспільства. Проект спрямований на інформування учасників про правильне поводження з відходами та способи зменшення кількості сміття. Учасники будуть переглядати тематичні відео та обговорюватимуть їх із екоактивістами. Також вони візьмуть участь у майстер-класах із правильного поводження з відходами.

Проект буде впроваджуватися за підтримки міської громадської організації «Спілка батьків молоді з інвалідністю «Перспектива» https://www.facebook.com/spilkaBMI/, ZERO WASTE Academy, ОСББ «Мрія 15/1» спеціалізованого будинку для сімей з дітьми-інвалідами. .

У ході реалізації проекту передбачається спорудження громадського компостера для органічних відходів, а також постановка та показ тематичної вистави театральної студії «Рампа» для особливих акторів.

Для участі у заході запрошено:

Заступницю міського голови з освітніх питань

Департамент соцполітики

Центр зайнятості

Голову ГО «Спілка «Перспектива»

Голову ОСББ

Керівника театральної студії «Рампа»

ЗМІ

*Zero Waste – англ. нуль відходів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *