АЛЬТЕРНАТИВНІ ДЖЕРЕЛА ЕНЕРГІЇ В ГРОМАДАХ

_DSC0710

В суботу  18 листопада 2017 року у будинку культури села Денежникове Новоайдарського району Луганської області відбулась презентація проекту «Підтримка потреб громади в енергії», який реалізує громадська організація «ЧИСТЕ ПОЛЕ» за підтримки Програми малих грантів Глобального екологічного фонду, що впроваджується Програмою розвитку ООН.

Захід відвідали представники Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, керівництво Новоайдарського району, а саме в.о. Голови Новоайдарської районної ради Перов Олександр Вікторович, Начальник відділу культури Новоайдарської РДА Антіпова Алла Анатоліївна, представники Програми малих грантів, громадські активісти з Новоайдарського району та інших громад.

Проект «Підтримка потреб громади в енергії» демонструє переваги використання енергії сонця для вироблення електроенергії та підвищує рівень обізнаності з питань енергозбереження та альтернативних джерел енергії, що забезпечить високий потенціал для скорочення викидів вуглекислого газу. В рамках проекту був виконаний демонстраційний проект з встановлення фотоелектричної станції для автономного освітлення Будинку культури села Денежникове.

Під час заходу експерт з енергозбереження ознайомив присутніх з принципом дії фотоелектричної станції. Після цього експерт ПМГ ГЕФ Ширяєв В.В. наголосив на необхідності поширення інформації серед населення Луганської  області про використання альтернативних джерел енергії, важливу участь у цьому процесі громадськості. Координатор проекту Жовтоножко Д.В. зазначив важливість виконання подібних проектів у інших регіонах України для задоволення глобального попиту на електричну енергію для людей.

ГО «ЧИСТЕ ПОЛЕ»

_DSC0694

_DSC0747

_DSC0746

_DSC0683

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *