У Києві вдруге відбулася Ярмарка знань ПМГ ГЕФ

18 жовтня 2016 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді міста Київа (вул.Вишгородська,19) відбулася Друга Ярмарка знань ПМГ ГЕФ.
Ярмарка знань ГЕФ – це заходи націлені на організацію платформи серед грантерів ПМГ ГЕФ та інших представників організацій громадянського суспільства (ОГС) кращих практик, інноваційних технологій та досвіду, посилення спроможності до співпраці в мережах, популяризація та реплікація результатів щодо впливу ОГС на національну екологічну політику та їх ролі в процесах управління, забезпечення сталості проектів та мобілізації додаткових ресурсів для ініціатив на підтримку сталого розвитку громад.
Цього разу відвідувачам та учасникам була представлена виставка з понад двадцяти найбільш актуальних проектів ГЕФ. Теми проектів було поділено на п`ять тематичних блоків : зміна клімату (climate change),біорізноманіття та його збереження (biodiversity), проблема деградації земель (land degradation and chemicals),розширення прав та можливостей молоді та жінок (youth and women empowerment), upscaling and policy influence-eu/ngo progect. Поширена багата кількість інформаційно-просвітницьких друкованих,
презентаційних, фото- та відео- матеріалів, макетів, виставкових стендів, зразків продукції, проведені майстер-класи для закріплення, продемонстровано  та поширено кращий досвід практик.
Почесними гостями ярмарки були Джехан Султан (MS. CIHAN SULTANOGLU), помічник Генерального Секретаря ООН, помічник Адміністратора та Регіональний директор ПРООН по регіону Європи та СНД, яка відвідали Україну з офіційним візитом та Ніл Уокер , координатор системи Організації об’єднаних націй (ООН) в Україні.

_dsc0967

_dsc0988

_dsc0756-1

Команди учасників Ярмарки знань ГЕФ, скористалися чудовою можливістю презентувати на виставковій площі отриманий в ході лекцій та майстер-класів досвід. Дякуємо організаторам за знання та дружню атмосферу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *