«Переваги сонячної енергії». Презентація проекту

изображение_viber_2019-06-07_19-48-50

ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ВЧЕНИХ розпочала демонстраційний проект «Переваги сонячної енергії», який реалізується в Запоріжжі з 01 квітня 2019 року, в рамках Програми малих грантів Глобального Екологічного Фонду Програми розвитку ООН в Україні, одним із пріоритетів якої є діяльність, спрямована на попередження змін клімату та адаптації до цих змін.

3 вересня 2019 року о 14-30 була проведена презентація проекту «Переваги сонячної енергії», яка пройшла в Запорізькому електротехнічному коледжу ЗНТУ за адресою м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, 64 .

Продемонстрували роботу геліосистеми для забезпечення гарячого водопостачання у студентського гуртожитку електротехнічному коледжу ЗНТУ, яку встановили у липні 2019 року.

А також провели інформаційну компанія з обізнаності студентів та мешканців м. Запоріжжя про практичне використання сонячної енергії, як альтернативного джерела енергії. Встановлення всесезонної геліосистеми
гарячого водопостачання в студентському гуртожитку електротехнічного коледжу ЗНТУ м. Запоріжжя, дозволить створити певний механізм підвищення енергоефективності та зменшити споживання природних ресурсів типових громадських будівель, а також сприяння зменшенню викидів СО2 в атмосферу та пом’якшення наслідків глобального потепління на планеті.

   

Всі бажаючи можуть прийняти участь в проекті та можуть  надсилати свої комерційні пропозиції на електрону пошту: zogovcheni@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *