ЗЕЛЕНЕ ЄВРОПЕЙСЬКЕ ЗАПОРІЖЖЯ

P90906-111118

6 вересня 2019р. відбувся круглий стіл «ГРОМАДСЬКІСТЬ ЗА ЗЕЛЕНЕ ЄВРОПЕЙСЬКЕ ЗАПОРІЖЖЯ», в якому прийняли участь представники влади міста Запоріжжя – ВАЛЕРІЙ ЕДЕЛЄВ, радник міського голови Запоріжжя та ГЛІБ ЗОЛОТАРЬОВ, начальник управління з питань екологічної безпеки Запорізької міської ради. Активна громадськість міста – ІГОР ЗУБКО, ІРИНА ВОРОТНЮК, СЕРГІЙ КУНАТЕНКО, ТЕТЯНА ЖАВЖАРОВА, ІРИНА ПІРОГОВА, ОЛЕСЯ КРАМАРЕНКО, ВОЛОДИМИР ШИРЯЄВ, РАГУЛІНА ОКСАНА.

В рамках заходу була презентована програма «Зелене місто», основні етапи та суб’єкти її впровадження, проблемні питання реалізації програми «Зелене місто», досвід та потенціал співпраці громадськості з місцевими органами влади при адаптації міста до зміни клімату, про необхідність розробки програми моніторингу повітря.

  

Захід проводився в рамках проекту «Регіональні медіа як активізатори громадськості в процесах європейської інтеграції України», котрий реалізується Фондом міжнародної Солідарності (Варшава, Польща) і «Товариством Лева» (Львів) в рамках Програми «Підтримка Демократії» Міністерства Закордонних Справ Республіки Польща.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *