Громадська організація «КОВИЛОВИЙ СТЕП» запрошує бажаючих взяти участь в прибиранні території природного парку:

soc_aktivnost_molodezhi

Громадська організація «КОВИЛОВИЙ СТЕП» запрошує бажаючих, прийняти участь у вирішення проблеми сильного засмічення побутовим сміттям ділянки Федотової коси в межах зони регульованої рекреації Приазовського національного природного парку.

Долучитися до реалізації проекту Благоустрій рекреаційної зони Приазовського національного природного парку на території Федотової коси який здійснюється у рамках проекту «Програма екологічних громадських ініціатив для Сходу та Заходу України».

Основна мета проекту Знизити на 50% протягом 3 місяців засміченість побутовим сміттям Федотової коси в межах зони регульованої рекреації Приазовського національного природного парку, шляхом облаштування рекреаційних ділянок протяжністю близько 4 км, інформування та залучення до заходів проекту місцевих мешканців та туристів

Цілі та результати проекту:

  • Обаштовти 3 туристично-рекреаційних ділянки протяжністю до 500 м на Федотовій косі
  • Встановити мережу контейнерів (3 шт.) для побутового сміття вздовж дороги біля туристично-рекреаційних ділянок
  • Встановити 3 біотуалети для зон відпочінку на туристично-рекреаційних ділянках
  • Огородити ділянки рідкісних рослин Федотової коси (10м х 10 м).
  • Встановити 6 інформаційних знаків про недопустимість викидання побутового сміття в природне середовище з «троллінгом» «сміттєвого» відпочинку на рекреаційних ділянках.
  • Провести інформаційну компанію по проекту
  • Підвищіти свідомість місцевих жителів та туристів щодо збереження природи, зокрема заповідних об’єктів, так як від них залежить сталий екологічний розвиток громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *