У Маріуполі оберуть модників похилого віку

style_01-696x464

Джерело: www.ukrinform.ua

У Маріуполі пройде конкурс для людей похилого віку «Модники і модниці», в якому візьмуть участь городяни, яким 60 років і більше.

Про це у середу повідомили в Маріупольській міській раді.

«У Маріуполі оберуть модника та модницю похилого віку. Департамент суспільно-культурного розвитку оголосив про проведення різдвяного конкурсу для людей похилого віку «Модники та модниці». Уже розпочато прийом заявок. Довести всім, що вік – не перешкода, можуть маріупольці, яким 60 років і більше», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що мета конкурсу – організація дозвілля людей третього віку, тому що у Маріуполі проживає багато ініціативних пенсіонерів, які хочуть показати себе, і треба надати їм таку можливість.

За словами директора департаменту культурно-громадського розвитку Діани Трима, щоб показати себе у всій красі та позмагатися за першість, необхідно подати заявку в будинках культури.

Конкурс буде проходити в два етапи – відбіркові тури та фінал. На кастингах учасники представлять себе, пройдуть творчий конкурс і продефілюють у народному костюмі.

Фінал відбудеться в Маріупольській камерній філармонії напередодні різдвяних свят. Він пройде за окремим сценарієм. Люди похилого віку візьмуть участь у творчих і інтелектуальних конкурсах. У програмі – конкурс сімейних цінностей, бліц-опитування та вихід у новорічних образах.

Відбіркові тури пройдуть 25 листопада, 30 листопада, 1 грудня та 7 грудня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *