Українська компанія збудувала науково-дослідницьку біогазову установку для універститету із Казахстану

4

Українська компанія спроектувала, побудувала та ввела в експлуатацію малу лабораторну науково-дослідницьку біогазову установку для президентського університету в м. Алмати, Республіка Казахстан. Основне завдання установки – це демонстрація біогазової технології в дії, а також реалізація науково-дослідних задач в рамках загальнодержавної концепції «Зелена технологія Казахстану», розповідає ecotown.com.ua.

Біогазова лабораторія від компанії Інтегро виконана у вигляді утепленого автономного модульного контейнеру для забезпечення її мобільності та зручності транспортування. Технологічний процес в установці повністю автоматизований та потребує мінімального втручання обслуговуючого персоналу. Більш того, всіма процесами можна керувати дистанційно через мережу Інтернет.

Установка такого типу є унікальною як для самого Казахстану, так і для всього пострадянського простору, тому з моменту запуску її відвідало вже багато офіційних делегацій та студентів інших вищих навчальних закладів.

Окрім того таку малу біогазову установку можна використовувати не лише у науково-дослідних та навчальних цілях для підготовки кваліфікованих кадрів у біогазовій галузі, а і в якості демонстраційного зразка на різноманітних профільних заходах, виставках, конференціях, а також при виході на нові ринки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *