Увага! В Україні запрацював online-сервіс для пошуку енергоаудиторів

attention
Українці, які бажають зменшити витрати на комунальні послуги, тепер можуть знайти досвідченого спеціаліста зі свого міста, який допоможе провести енергетичний аудит їхнього помешкання та підготувати детальний план впровадження енергоефективних заходів, про це повідомляє інтернет-ресурс ecotown.com.ua.
В кожному регіоні України є досвідчені спеціалісти, які знають як зробити так, щоб не витрачаючи значних коштів, зменшити витрати на комунальні послуги. При цьому вартість цих послуг може окупитися всього за 1 місяць опалювального сезону.
Щоб знайти такого спеціаліста із вашого міста/області, потрібно залишити заявку через сервіс Джоуль, і вже протягом дня надійдуть перші пропозиції: спеціалісти вкажуть свої контакти і вартість виїзду на об’єкт та проведення енергоаудиту.
Анкета, яку потрібно заповнити, дуже проста. В першу чергу потрібно вибрати для якого типу будівель потрібно провести енергоаудит:
Далі потрібно вказати основні проблеми, які вас турбують:
Також потрібно вказати ті послуги, які повинен надати спеціаліст.
Після заповнення анкети протягом дня надійдуть перші пропозиції від енергоаудиторів.

Окрім цього, підібрати енергоаудитора можна і не створюючи заявки, а просто ознайомившись із відгуками про спеціалістів у каталозі енергоаудитоів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *