Стартує проект Модернізація системи опалення Центру реабілітації людей з інвалідністю Мелітопольської міської ради Запорізької області для запобігання змінам клімату.

131

Громадська організація «СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ» за сприяння програми малих грантів Глобального екологічного Фонду, що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПМГ ГЕФ ПРООН в Україні) розпочинає реалізацію проекту Модернізація системи опалення Центру реабілітації людей з інвалідністю Мелітопольської міської ради Запорізької області для запобігання змінам клімату.

В рамках проекту буде проведена активна робота з проблемами зміни клімату та глобального потепління, які тісно пов’язані з неефективністю традиційної енергетики. Наша ціль є інноваційний підхід до вирішення проблеми паливно-енергетичне збереження та термомодернізації будинків та проведення активної енергозберігаючої політики.

В  рамках проекту планується провести наступні заходи:

– розробка робочого проекту по встановленню модульної котельної, яка забезпечить теплопостачання до двох об’єктів у м.  Мелітополь, а також після її встановленню зменшиться споживання енергоносіїв, зменшиться забруднення атмосфери шкідливими речовинами і парниковими газами (зокрема СО2).

– закупівля та встановлення твердопаливного котла.

– впровадити заходи по термомодернізації теплотраси.

– провести інформаційну компанію проекту

Всі бажаючи можуть прийняти участь в проекті та можуть  надсилати свої комерційні пропозиції на електрону пошту: ecoheating_ngo@email.ua.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *