Оголошення про початок проєкту «Залучення молоді та створення системи громадського моніторингу стану природнього навколишнього середовища в громадах, що постраждали від бойових дій на Сході України»

soc_aktivnost_molodezhi

Громадська організація «КРАЇНА РОЗВИТКУ» за сприяння Програми малих грантівГлобального екологічного Фонду, що впроваджується Програмоюрозвитку ООН-ГЕФ (ПМГ ПРООН-ГЕФ), розпочинаєреалізацію проекту «Залучення молоді та створення системи громадського моніторингу стану природнього навколишнього середовища в громадах, що постраждали від бойових дій  на Сході України»

Проєкт реалізуєтья для активізації молодіжного руху на територіях, постраждалих від бойових дій на Донбасі, створення умов до впровадження практичних ініціатив з протидії кліматичним змінам та пошуку і пошірення  шляхів покращення екологічної ситуації на території Донецької області.

Пріорітетом проекту є створення демонстраційного проекту, а саме молодіжного центру протдіїї змінам клімату на базі Слов’янського хіміко-механічного технікуму із залученням до його функціонування студентської молоді. У ході проєкту будуть здійснюватисянаступні заходи:

Створення і облаштування меблями та технікою хаб-простору на базі Слов’янського хіміко-механічного технікуму, розробка концепції об’ємного стенду з тематики протидії змінам клімату для молодіжного центру протидії змінам клімату.
Закупівля необхідного технічного забезпечення для налаштування роботи безконтактної автоматизованої станції аналізу стану повітря, якою опікуватиметься центр протидії змінам клімату.
Створення молодіжної громадської організацію та сайту для висвітлення результатів функціонування цієї організації
Розробка та друк методичний посібник з питань комунікацій та комунікаційної політики  для молоді в соціальних мережах.
 Проведення конкурсу відеороликів на екологічнутематику серед учнівської та студентської молоді.
Організація та проведення молодіжного екологічного форуму із залученням блізько 150 чоловік, в тому числі представників місцевих органів самоврядування і преси.
Проведення 6 тренінгів сумісно з центром зайнятості щодо створення зелених робочих місць.
Ведення інформаційної кампанії з метою висвітленнядіяльності «Центру протидії змінам клімату» з розміщенням новин на сайті молодіжної громадськоїорганізації, сайтіСлов’янського хіміко-механічного технікуму та соцмережах.

У конкурсі цінових пропозицій можуть узяти участь зареєстровані відповідно до чинного законодавства Українипідприємці, товариства, організації та ін. Запрошуємо до участі та просимо надсилати повідомлення на електроннуадресу: kraina_rozvytku@ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *