«МІРИ ЗАПОБІГАННЯ ТЕЛЕФОННОМУ ТА ІНТЕРНЕТ ШАХРАЙСТВУ». Розпочато тренінг для людей похилого віку

IMG_0023

В рамках проекту «Зміцнення партнерства між поліцією та громадою через Інститут третього віку» за підтримки Програми Розвитку ООН, ГО «Широкий Степ» в партнерстві з ГО«Велика Родина» при взаємодії зі Станично-Луганським відділом поліції, для людей похилого віку, розпочали проведення ряду тренінгів під назвою «МІРИ ЗАПОБІГАННЯ ТЕЛЕФОННОМУ ТА ІНТЕРНЕТ ШАХРАЙСТВУ».

На тренінгах в доступній формі надається інформація як виявити тенета телефонних та інтернет шахраїв, та захистити себе від них.
З 12 по 16 жовтня на базі «Станично-Луганського Центру Громадського Дозвілля» який знаходиться в Районному Будинку Культури (2-й поверх), було проведено три тренінги, які відвідали 62 чоловіка. Наступний тренінг буде проводитися 21.11.2018 о 10.00 запрошуємо бажаючих відвідати наші заняття, та дізнатися багато корисної та цікавої інформації.

IMG_0012

IMG_0015

IMG_0013 (1)

Нагадуємо що Центр Громадського Дозвілля був відремонтований, оснащений обладнанням та розпочав свою роботу в листопаді минулого року завдяки проекту UNHCR (особлива подяка Олександрі Літвінєнко).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *