В смт. Веселе відбулися громадські обговорення

306CE13B-7434-4BAE-819F-2431BB6F9E4A

31 січня в приміщенні селищного будинку культури відбулося громадське обговорення щодо встановлення сонячної електростанції потужністю 25 к Вт на водонасосній станції № 1 в смт Веселе та встановлення сонячної електростанції потужністю 18 к Вт на свердловині № 19 що розташована за адресою: смт Веселе вул. Чкалова.
Доповідачами з цього питання були: начальник КП “Водоканал”
Кравцов Олександр Сергійович, який надав інформацію про перспективи та переваги впровадження цього проєкту, а також перед присутніми виступив координатор проекту «Інноваційні рішення для підйому води за допомогою сонячної енергії» Копилов Олег Васильович.Хочемо нагадати, що завдяки реалізації вищезазначеного проєкта з липня минулого року на території смт Веселе працює одна така сонячна електростанція на водонасосній станції №3, яка за період з липня до грудня 2019 року дала економію електричної енергії на 13429 к Вт.
Учасники громадських слухань активно задавали питання, на які Кравцов Олександр Сергійович та Копилов Олег Васильович надали вичерпну відповідь. Наприкінці слухань всі присутні одноголосно підтримали запропонований проект.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *