Оголошення про початок реалізації проєкту «Розширення мережі громадського моніторингу повітря в Донецькій області» ГО «БІОЛОГІЧНИЙ ЩИТ»

фото з відкритих джерел

ГО «БІОЛОГІЧНИЙ ЩИТ» оголошує початок проєкту з поширення мережі громадського моніторингу стану повітря «Розширення мережі громадського моніторингу повітря в Донецькій області».

Цей проект реалізується ГО «БІОЛОГІЧНИЙ ЩИТ» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Метою проєкту є надати населенню Донецької області доступ до даних про стан повітря в громадах шляхом підключення спеціального обладнання в Волноваській, Красногорівській, Мар`їнській, Соледарській, Торецькій, Великоновосілківській, Очеретинській та Сіверській громадах.

У межах проєкту планується скласти та розповсюдити брошури із охорони атмосферного повітря (у форматі PDF), та розклеїти в громадських місцях інформаційні плакати про шкідливі речовини у складі повітря. Крім того, заплановано проведення чотирьох лекцій на тему впливу зважених часток РМ на здоров’я людини, а також про шляхи забруднення повітря в містах та селах.

У конкурсі цінових пропозицій на закупівлю обладнання та виготовлення друкованої продукції можуть взяти участь підприємці, товариства, організації, зареєстровані відповідно до чинного законодавства України.

Запрошуємо до участі та просимо надсилати запити на електронну адресу biologicalshieldl2018@gmail.com

#UNRPP
#ВзаємодіяПлюс

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *