Оголошення про початок проекту «Сталий розвиток фермерських господарств Запорізької області»

фото з відкритих джерел

Громадська організація «ІННОВАЦІЙНА КРАЇНА» за сприяння Програми малих грантів Глобального екологічного Фонду, що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПМГ ГЕФ ПРООН в Україні), розпочинає реалізацію проекту «Сталий розвиток фермерських господарств Запорізької області».

Метою проекту є виявлення ефективних методів агроекології для сталого розвитку фермерських господарств Запорізької області. А також подальша обізнаність сільської громади з цього питання.

Для впровадження проекту «Сталий розвиток фермерських господарств Запорізької області»  будуть обрані найбільш ефективні та доступні методи агроекології, які будуть найбільш ефективними для Мелітопольського, Михайловського, Вольнянського, Токмацького та Оріховського районів Запорізької області, шляхом створення експериментальних демонстраційних ділянок та їх польове дослідження. 

Задля досягнення мети проекту, планується виконати наступні завдання:

  • Створити 6 демонстраційних ділянок на різних фермерських господарствах, задля випробування різних методів агроекології та виявлення найбільш ефективних для цієї місцевості (закупка необхідної техніки, матеріалів та препаратів для фермерських господарств, задля ефективного впровадження методів агроекології).
  • Провести наукові дослідження ґрунтів і рослин в мережі моніторингових ділянок, з метою створення просторово-часової системи спостережень за показниками агроекологічного стану ґрунтів для виявлення тенденцій у змінах їх агрохімічних та екологічних характеристик під впливом господарської діяльності та несприятливих метеорологічних факторів.
  • Провести інформаційну кампанію проекту стосовно поширення результатів наукових досліджень, проектної діяльності та підвищення обізнаності місцевих фермерів про ефективні та доступні методи агроекології, які будуть найбільш ефективними для їх місцевості (розробка та друк інформаційної продукції, організація та проведення громадських заходів, ярмарки, розповсюдження інформації у мережі Інтернет та місцевих ЗМІ).

У конкурсі цінових пропозицій можуть узяти участь зареєстровані відповідно до чинного законодавства України підприємці, товариства, організації та ін. Запрошуємо до участі та просимо надсилати повідомлення на електронну адресу: go_ik@i.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *