Зоозахисники врятували трьох бурих ведмедів з приватного звіринця у Львівській області

Тварини тулилися в брудних тісних клітках, тепер будуть жити в карпатському заповіднику, в умовах, максимально наближених до природних.

Зоозахисники врятували трьох бурих ведмедів з приватного звіринця у Львівській області. Тварини тулилися в брудних тісних клітках. Тепер будуть жити в карпатському заповіднику, в умовах, максимально наближених до природних.

Боря в цьому звіринці провів більше десяти років. На околиці Самбора трьох ведмедів кинули власники пересувного зоопарку.

Іван змайстрував клітини, годував і, каже, не ображав звірів. Але захисники тварин впевнені: в таких умовах ведмеді жити не повинні.

У всіх трьох погані зуби, каже ветеринар.

Боря, Маша і Бурий ще під дією снодійного, яке їм вкололи перед медоглядом. Перевезення ведмедів – завдання не з легких. Підігнали Камаз і підйомний кран.

Від зоопарку до притулку 110 кілометрів. Повезуть клишоногих в цих клітинах. Поки після снодійного вони мирно сплять. Але по дорозі повинні прокинутися.

Лікувати звірів будуть вже в реабілітаційному центрі Синевир на Закарпатті. Там вже живуть двадцять два бурих ведмеді.

Крім ведмедів, зоозахисники хочуть забрати в Синевир цього оленя.

І ще просять власника самбірського звіринця віддати трьох левів в харківський зоопарк, який спеціалізується на утриманні великих кішок.

Джерело: ukr.segodnya.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *