Нам жити на цій планеті, і ми за неї у відповіді!

Святогірськ – історична, духовна, природна і культурна перлина Донеччини. Саме в це місто приїжджають парафіяни, туристи і ті, хто хоче відволіктися від суєти робочих буднів і насолодитися тишею і ароматом хвойного лісу. Зберегти туристичний потенціал і екологію рідного краю – завдання не тільки дорослих, а й підростаючого покоління.

В рамках реалізації проекту «Зменшення викидів парникових газів за рахунок використання сонячної енергії», який реалізує Міжнародна громадська організація «МІЖНАРОДНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ КОМІТЕТ» за сприяння Програми малих грантів Глобального екологічного фонду, який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні в Святогірській загальноосвітній школі для учнів 1- 6 класів пройшли уроки «Глобальне потепління – зупинимо разом!». Близько 200 дітей взяли участь у заняттях. Школярі дізналися про зміни клімату, парниковий ефект, обговорили, як уникнути цих згубних наслідків і зберегти унікальну флору і фауну Донеччини.

IMG_1832

Також в рамках проекту в госпіталі для ветеранів війни встановили сонячну електростанцію. Після того, як школярі дізналися про проведену роботу, вони виявили бажання на власні очі побачити зміни. І зовсім скоро для них буде організована екскурсія на даний об’єкт.

IMG_2044

Глава правління МГО «Міжнародний економічний комітет» Леонід Малашкін висловлює подяку педагогічному колективу Святогірської школи за високий рівень організації заходів і зацікавленість учнів в екологічній тематиці.

МГО «Міжнародний економічний комітет»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *