Британська поліція врятувала 82 чіхуахуа із занедбаного будинку

Джерело: ecology.unian.ua

В британському місті Бірмінгем поліцейські врятували 82 собаки породи чіхуахуа, які мешкали у занедбаному будинку. Як повідомляє Daily Mail, поліцейські навідалися до будинку у рамках розслідування смерті хазяйки собак. Після нещасного випадку у будинку жінка з інфекцією потрапила до лікарні, де згодом померла.
Побачивши собак, кількість яких спочатку навіть не могли підрахувати, поліцейські звернулися до зоозахисників.
“Офіцери попросили нас про допомогу з близько 30 собаками, але я був зайнятий, маючи справу з іншою надзвичайною ситуацією в іншому місці, – розповів інспектор Королівської спільноти захисту тварин від жорстокого поводження Херчі Боал. – Коли вони зателефонували мені знову через кілька годин, вони були вкрай стурбовані умовами, в яких вони знайшли собак, стверджуючи, що вони впевнені, що насправді собак більше 40. Коли я приїхав до будинку, я знайшов 82 собаки всередині. Вони буквально почали з’являтися звідусіль”.

З’ясувалося, що усі собаки є нащадками двох особин на ім’я Блю і Тінкербелл. В результаті інбридингу (схрещування близькоспоріднених організмів) деякі з них мали серйозні поведінкові проблеми і були дуже агресивні і нещасні. У будинку відбувався безлад, через що у собак була сплутана шерсть та блохи, у деяких були опіки та травми.
\

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *